Projecte Vinyals Associats


La meva carrera professional es va iniciar a Talleres Inox
Vaig compartir espai i temps a Talleres Inox durant més de 8 anys, en projectes liderats per grans arquitectes com Artigues i Sanabria, Bach i Mora, Cotet Paricio, Juli Capella, MBM arquitectes, TD&A, Juan Trias de Bes... Encarregant-me de l´Administració i Recursos Humans de Talleres Inox, vaig coneixer com neixen i s´implementen projectes com la Cúpula Museu Dalí a Figueres, Telefónica, Heron City, Corte Inglés Francesc Macià, Hotel Mandarin, Esade Creapolis, entre altres.

Paral·lelament en constant formació
Aula Penedes / Fiscalitat

EADA / Contabilidad-Fiscalidad

Fundacio Cidob / Diplomada Cooperación Internacional

Fundacio Emi / Gestió Empresarial

UAB / Diplomatura Cultura de la Pau

UOC / Formació de Formadors

UOC / Gestió de la Qualitat en Món Serveis

UOC / Psicologia (Estudiant Actualment)

Universitat de Barcelona / Graduat Social

Testimoni del naixement de Costa Desarrollo
Gràcies al estar durant 2 anys, al costat de Josep Maria Costa i Estany, referent reconegut per grans companyies nacionals i multinacionals en gestió estratègica i processos, vaig aprendre el veritable sentit de la paraula “consultor” i “coach”.
Vaig ser testimoni d´un canvi radical en models de gestió, pioners en la nostra societat, fent d´assistent de direcció en qüestions de personal, administració i comptabilitat.

Amb la Cooperació Internacional
La ONG Francesa Partage, amb més de 40 anys d´història a França i beneficiaris als cinc continents, en el seu pla d'expansió, em confia la creació del seu primer punt a Europa “Comparte Barcelona”. Comencem a somniar el 1998, i fins a la data anem AVANÇANT plegats.

Les tasques desenvolupades han estat:
- Animació de Voluntariat i treballadors.
- Control econòmic financer, tant de la seu a Barcelona com dels socis locals a Amèrica Llatina.
- Visites periòdiques a Amèrica Llatina – Carib per la supervisió i el bon us dels fons recaptats, coordinant-me amb els socis locals.
- Crear xarxa i estímul a les sinergies entre empreses, institucions públiques privades, entitats financeres nacionals e internacionals, tant a Europa com a Amèrica Llatina. I altres ONG com Ayuda en Acción i Intermón Oxfam.
- Gestionar projectes per donar suport a programes mitjançant el BID, Banc Mundial.
- Agència de Cooperació pel Desenvolupament i municipis i altres entitats de Catalunya i Espanya.

Col·laborant en Comercial, Marketing i Gestió en un projecte industrial internacional
Durant quatre anys vaig acompanyar a David Hombre Vicente a desenvolupar i afiançar el seu negoci d'obertura de mercats en qüestions relatives al món del cartró ondulat. Sota el paraigües de marques com ABR FOOD LIMITED i CRESPEL & DEITERS, després absorbides per Roquette,vaig fer d'assitent de direcció en temes de gestió (comptabilitat, fiscalitat..), així com co-lideratge en la planificació estratègica i execució de pla de marketing i comercial. Vàrem obrir mercats i augmentar les vendes a Portugal, Itàlia, Espanya. També vaig donar suport en qüestions organitzatives com a secretària de personal, a David Hombre en l'assistència tècnica de països del Sud d'Europa.

Comunicació i marketing
Coordinació general de campanyes de comunicació i captació de recursos amb el suport de:
- Adolfo Pérez Esquivel, Joan Manel Serrat, i Rigoberta Menchú , Joan Clos, entre altres.
- Agències de Comunicació com McCann i OgilvyOne Spain
Premsa i Televisió:
- BTV, TV3, Tele5, Antena 3, La Sexta, EFE, Canal Sur
- Cadena Ser, Catalunya Radio, Onda Cero...
- El Periódico, La Vanguardia, 20 minuts...

Implementació de projecte en àrea en desenvolupament Teruel
Vaig decidir viure una aventura i molts em varen acompanyar durant 5 anys. Creació i coordinació general (Tècnica-econòmica) d´espais de lleure per a nens i joves i dones. Els ajuntaments, les comarques, veïns, empreses i diverses associacions van confiar en els meus serveis de coordinació general, per implementar un serveis inexistents fins a la data a la zona. A data d´avui, encara funcionen i s´han sistematitzat formant part ja del teixit social de la zona. http://www.andorrasierradearcos.com/

La confiança a les relacions internacionals
“La confiança”, que m´han donat càrrecs públics, professionals i empresaris CLAUS, m´han dotat d´una xarxa de relacions, que cada dia creix i millora tant a Europa com a Amèrica Llatina i Carib.

Gràcies a aquesta confiança puc acompanyar als meus clients a fer bons negocis seguint els objectius estratègics comercials consensuats.

Projecte Vinyals Associats
L'any 2010, faig una passa endavant!

Enamorada de l'emprenedoria i el desenvolupament, tant a Amèrica Llatina com a Europa, decideixo dedicar el millor dels meus esforços en els emprenedors del PENEDÈS-GARRAF en temes de GESTIÓ INTEGRAL.

Gràcies a un equip multidisciplinar, ajudem a les empreses a FER NEGOCI A L'ESTRANGER, estudiant l'estratègia més oportuna i aportant la solució i els professionals que més s'adeqüin a les necessitats, per arribar a un objectiu consensuat.
“Viu com si fossis a morir demà, aprèn com si haguessis de viure per sempre”. Mahatma Gandhi.
© 2013 Viñals Associats. Nota Legal. Tots els drets reservats.
designed by yildy