VENDES

T'ajudem a trobar la millor manera per que tinguis un increment en els teus recursos econòmics. Per això, després d'un breu diagnosi, consensuem una estratègia de treball on et podem ajudar en las següents disciplines.

1. MÀRQUETING

Abans d'obrir un establiment comercial, és aconsellable analitzar acuradament els aspectes més significatius del negoci (què vendre, a qui vendre, on ubicar el negoci, els requisits legals, etc.) per obtenir informació útil per afrontar decisions estratègiques que són determinants en l'èxit de qualsevol negoci.

Nosaltres t'ajudem a elaborar el teu Pla de Màrqueting per seleccionar el millor proveïdor, on emmagatzemar el producte, com atraure l'atenció del nostre client potencial, la ubicació del punt de venda segons el flux de pas, densitat comercial, etc i com vendre, entre altres aspectes. Així mateix, si ja tens obert l'establiment, t'ajudem a trobar nous clients o nous mercats.

No ho dubtis, en el nostre equip hi trobaràs emprenedors com tu, amb experiència i que t'assessoraran en els aspectes més significatius que incidiran en l'èxit del teu negoci, contribuint així, a que puguis abordar amb més confiança el repte que això suposa.


2. COMUNICACIÓ

Et fem un pla de comunicació a mida per donar a conèixer el teu producte o servei tan a nivell local, nacional com internacional.

Et podem ajudar a optimitzar els teus recursos gràcies a la nostra dilatada experiència en treballar en marges austers i aprofitament de sinèrgies.

Fem de la teva idea, projecte, empresa, un producte ben rebut per mitjans que coneixem des de fa temps.


3. CERCA DE RECURSOS ECONÒMICS

T'orientem de les subvencions que tens per poder fer créixer i dotar dels recursos econòmics necessaris la teva activitat.© 2013 Viñals Associats. Nota Legal. Tots els drets reservats.
designed by yildy